Bienvenidos/as al blog del CRMAHU

Bienvenidos/as al blog del CRMAHU .- Círculo Republicano "Manolín Abad" de HUESCA

lunes, 20 de febrero de 2017

Nuestra camiseta en "Volem acollir", manifestación BCN

Recogemos  noticia de la web del ayuntamiento de Sant Juliá de Vilatorta.
¿La razón? La persona que está en primera línea sosteniendo la pancarta (y que lleva la camiseta de nuestro Círculo Republicano y la bandera tricolor) es Cris Suñén, la concejala de Educación y voluntariado. Esta mujer, historiadora y docente, intervendrá en la jornada de homenaje a la aviación republicana puesto que es experta conocedora del aeródromo de Vilatorta y podrán las mujeres y hombres del CRMAHU conocerla personalmente en breve.



Manifestació ''Volem acollir''

Dilluns, 20 de febrer de 2017 a les 14:35
En el marc de la campanya 'Casa nostra, casa vostra', el 18 de febrer a les 16h, a la plaça Urquinaona de Barcelona, es va fer una gran manifestació en favor de l'acollida de persones refugiades i migrants. Un grup de viilaortins acompanyats de desenes d'osonencs hi van assistir per reclamar l'acollida d'immigrants, entre ells la regidora d'Educació i Voluntariat de Sant Julià de Vilatorta, Cristina Suñen.
Des d'Osona van sortir tres autocars, dos de Vic, organitzats per la Taula de Refugiats i un des de Taradell. Durant el recorregut, amb gent molt diversa id e totes les edats es van repetir els lemes "Casa nostra, casa vostra" i "Volem acollir".

No hay comentarios:

Publicar un comentario